Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
20 DE ANI DE EXPERIENTA THETA HEALING

Acum 20 de ani am inceput sa aprofundez tehnicile ThetaHealing cu multa pasiune. Orice exercitiu ThetaHealing pe care il aplicam, devenise „stanca” de care ma agatam atunci cand lumea din jurul meu parea sa se sfarame.

In 20 de ani de experienta ThetaHealing am invatat multe secrete. 5 dintre acestea sunt:

1. ThetaHealing iti ofera posibilitatea de a transforma orice vis in realitate.

La cursurile ThetaHealing pe care le predau vei invata cum sa meditezi. Atunci cand inchizi ochii, orice experienta dorita care pare un vis in imaginatia ta, poate sa devina realitatea ta.

Poti si tu creea o imagine dorita, cu ochii mintii tale. Poti sa o simti ca o experienta directa a imaginatiei tale. Astfel, te poti ancora la visul tau, in interiorul tau. Si nimeni si nimeni din afara ta nu il va poate schimba.

2. ThetaHealing iti ofera posibilitatea de a redefini relatia ta cu lumea.

La cursurile ThetaHealing pe care le predau, vei invata cum sa creezi propriile tale reguli in baza Legilor Universale. O vei putea face pentru toate experientele pe care tu doresti in viata ta.

3. ThetaHealing iti ofera posibilitatea de a vedea totul din perspectiva de Sine.

La cursurile ThetaHealing pe care le predau, vei invata cum poti vedea lumea din afara ta. Totul dintr-o perspectiva Divina, in inima ta.

4. ThetaHealing iti ofera posibilitatea de a manifesta tot ce doresti.

Ceea ce inveti la cursurile ThetaHealing pe care le ofer, este cum sa iti transformi visul din prezent intr-un viitor pe care il doresti. Astfel, poti vedea rezultatul meditatiei ThetaHealing in care, printr-un anumi proces, poti sa manifesti tot ce iti doresti.

5. ThetaHealing iti ofera posibilitatea de a constientiza ca tu esti ceea ce gandesti. Astfel, iti creezi lumea in care traiesti.

Si daca pare prea simplu sa fie adevarat, te invit sa participi la Cursurile ThetaHealing pe care le predau. Vei invata totul intr-un mod simplu si adecvat. Astfel, si tu poti vedea tot ce poti crea cu ThetaHealing.

Si tu ai puterea de a crea tot ce iti doresti in viata ta. De ce? Pentru ca traim cu totii intr‑un univers participativ, intr-o lume pe care o creem singuri.

Invata ThetaHealing cu mine si iti voi impartasi secretele unei experiente de 20 de ani in ThetaHealing.
Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023