Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce înveți la Cursul ThetaHealing Boli și Afecțiuni

Ce înveți la Cursul ThetaHealing Boli și Afecțiuni

La acest Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni creat de Vianna Stibal și prezentat de Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing în România din 2008, fiecare participant primește un Manual de Lucru și un tabel de corespondențe a bolilor și afecțiunilor, pentru a ușura exercițiile aplicate în ThetaHealing. 

La acest curs, în fiecare zi:

• Vom discuta despre multe subiecte din Manualul de Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni, precum sistemele specifice corpului, bolile și afecțiunile din perspective intuitive, precum și problemele generale legate de sănătate și vindecare.

• Fiecare participant va utiliza o foaie de verificare a convingerilor și programelor din tabelul de corespondențe de la sfârșitul Manualului de Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni, pentru a nota orice aspecte identificate și pentru a le putea folosi pe parcursul cursului.

• Împreună vom identifica și vom elibera fricile și blocajele față de numeroase boli, tulburări și afecțiuni.

• Vom acorda timp pentru a lucra asupra convingerilor și programelor aferente fiecărui aspect.

• Vom “descărca” download-uri din cartea Boli și Tulburări scrisă de Vianna Stibal, în funcție de discuții. 

Acest curs oferă și o prezentare generală, pentru a familiariza fiecare participant cu aspecte principale aferente bolilor, afecțiunilor și tulburări. Vom rezumarea informațiile conținute în Cartea Boli și Afecțiuni scrisă de Vianna Stibal

Scopul acestui curs este:

să informeze participanții despre cheile diferitelor boli și afecțiuni
să ajute participnții să identifice aspectele pe care le pot avea, cu sopul de a le rezolva. 

Scopul acestei clase nu este să vorbim despre cum să-i vindecăm pe alții de diverse boli și afecțiuni, ci să ne vindecăm pe noi înșine, astfel încât să îi putem ajuta și pe alții să se vindece. 

De ce este important să eliberăm fricile legate de bolile și afecțiunile prezentate la acest Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni

Uneori oamenii nu se tem de o boală pentru că nu știu nimic despre ea. Acesta este motivul pentru care este important să ne eliberăm de fricile asociate cu bolile și afecțiunile prezentate la acest Curs ThetaHealing Boli și Afecțiuni. Astfel, vom putea să privim aspectele detașați, nu ca răspuns la simptomele prezentate de cineva.

La acest curs vom folosi un standard de 12 întrebări cheie care se referă la anumite boli și afecțiuni. Acestea vor fi oferite separat, pentru a putea fi verificate. Vom lucra la acest curs cu toate blocajele identificate.

Citește mai multi despre:
Cartile ThetaHealing scrise de Vianna Stibal

Cursul ThetaHealing Boli și Afecțiuni

Un ghid al vindecării intuitive

Participă la acest curs. Înscrie-te acum!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023