Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CUM TE AJUTA INGERII SI ARHANGHELII

Cum te ajuta Ingerii si Arhanghelii iti reamintesc in accest articol.

Pentru sufletul tau, aceste cuvinte nu sunt noi. Dar iti reamintesc ceea ce poate ai uitat in anumite momente cand te simti blocat(a) de iluziile anumitor realitati.

Ingerii si Arhanghelii aduc armonie in viata noastra. Aduc armonie si echilibru la nivel mental si emotional al fiintei noastre spirituale.

Ne ajuta, fiind mereu aproape de umanitate. Ne ajuta sa fim mereu aproape de Tatal Divin, eliberati si curati in lumina vie, eterna. Ne ajuta sa comunicam cu Tatal Divn. Ne inspira si ne ghideaza sa fim cinstiti si corecti.

Ingerii si Arhanghelii aduc prezenta vie a Tatalui Divin langa noi, ca sa o simtim in noi. Dar este important sa ne deschidem inimile sa primim indrumarile lor.

INGERII SI ARHANGHELII SUNT ASPECTE DIFERITE ALE DIVINITATII SI SE MANIFESTA IN VIATA NOASTRA IN MULTE FORME DE LUMINA VIE

Divinul nu este nici masculin, nici feminin, ci un echilibru perfect Divin al ambelor aspecte.
Exista multe feluri de Ingeri si Arhangheli.

Exista Arhangheli responsabili cu supervizarea inregistrarilor akashice – arhivele speciale – unde sunt inregistrate toate gandurile si faptele noastre.

Ingerii si Arhanghelii sunt asezati in ierarhii, ranguri angelice, lideri ai armatelor ceresti, protectori. Ei reprezinta Lumina si Puterea Vie a Tatalui Divin.

Ingerii si Arhanghelii, sunt Fapturi de Lumina Vie asociate cu cerurile, purtatorii misterului Divin.

Ingerii si Arhanghelii aduc vindecari si binecuvantari la toate nivelele fiintei noastre, inclusiv la nivel: mental, fizic, psihic, emotional si spiritual.

Ingerii si Arhanghelii ne indruma spre calea cunoasterii. Ne ajuta sa nu ne indepartam de la calea Tatalui Divin. Ne inspira la cunoastere, iluminare. Ne ajusta sa ne deschidem mintea si inima si ne opera libertatea in gandire. Ne invata sa descoperim Lumina vesnica din noi.

Eu te pot ghida sa ii cunosti mai bine. Te pot indruma prin sfaturi si sugestii ca sa ii simti mai mult langa tine. Iti pot arata cum sa comunica cu ei, dar total de pinde de tine.

Cu multa bucurie te invit alaturi de noi, la urmatoarele cursuri si evenimente cu Ingeri si Arhangheli.

Alege sa ramai mereu cu Ingerii si Arhanghelii care te inconjoara si care te protejeaza. Cere mereu ajutorul lor si nu uita niciodata de Lumina vie din tine.
Ingerii si Arhanghelii te ajuta si iti protejezi sufletul. Tu nu esti sufletul, dar este tot ce ai in aceasta lume a iluziilor.

Citeste mai mult despre: 12 Principii ale Ingerilor si Arhanghelilor.

Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente si vei vedea cum Ingeri si Arhanghelii te pot ajuta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023