Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Cursul ThetaHealing Plante, unul dintre cele mai frumoase Cursuri ThetaHealing

Cursul ThetaHealing Plante, unul dintre cele mai frumoase Cursuri ThetaHealing

Din trecuturile cele mai îndepărtate, aici, pe Pământul nostru, a luat ființă o putere, care învingând toate împrejurările potrivnice, rând pe rând, cu munca stăruitoare de mii și mii de milenii, a cucerit Terra.

De la primitive ființe unicelulare, până la pădurile din copacii cărora mileniile au copt cărbunele nostru de astăzi, săpăturile, prăbușirile de pământ, treptele prin care s-a ajuns la nesfârșitele forme de viață, în mii și mii de forme, viața a pus stăpânire.

Noi avem măiestria codrilor, avem câmpii și poieni și pajiști în care își râd bucuros viața mii și milioane de flori, într-o mulțime de forme care întrec întruchiparea.

Cactușii uriași trăiesc în stepele de nisip, în secetă, mușchii și lichienii urcă până în vârful munților.

Această viață în văile și crestele munților alcătuiește caleidoscopul peisajelor Pământului de la care avem atâtea de învățat.

Și parcă nicăieri pe acest Pământ, peisajele nu sunt atât de bogate, în viață și atât de frumoase în întreaga lor înfățișare, ca în România!

Viața noastră este binecuvântată cu plăceri spirituale pe care nu le are nici o alta plantă de pe Pământ.

Oare noi avem noțiunea frumosului? Oare noi simțim plăcerea de a privi un peisaj plin de flori?

Desigur, gradul de cunoaștere și de intensitate a acestor sentimente și îndemnări despre cunoașterea profundă a planetelor, este diferită de la om la om.

Cum a înaintat civilizația, omul s-a îndreptat tot mai mult de mediul său de viață natural pe care îl numim Natura, și a fost cât mai mult cucerit, copleșit, de un mod de viață prins de necesități materiale noi.

Un peisaj poate să aprindă eforia frumosului în sufletul omului, chiar și fără să-și dea seama, fără să conștientizeze.

Raza de soare care se strecoară prin bolta de frunze a unei păduri de fag bătrâne, trezind culori, umbre și sclipiri, îți încălzește sufletul și trupul. Oare câte ne poate învăța din tainele sale?

Dar nesfârșite sunt plăcerile spirituale pe care le oferă natura, tuturor celor care sunt gata să le primească!

La acest curs ThetaHealing Plante de o zi, avem prilejuri de a primi daruri intuitive prin observarea cât de mai aproape, cât de mai atentă a plantelor, prin exerciții specifice.

Frumusețile plantelor, judecate dupa măsura omenească, chiar ciudățeniile lor, ne trezesc plăcere și interesul lumii misterelor în lumea plantelor.

Înțelegând viața plantelor și învățând din inteligența lor, o altă plăcere poate prinde amploare prin repetarea prilejurilor și ale experiențelor cu plante.

Nenumarătele sunt secretele pe care le ține ascunse natura și plantele. Nenumarate sunt misterele lor. Le vom descoperii împreună la acest curs, Cursul ThetaHealing Plante de o zi, prin diverese flori, încântându-ne de frumuseți, curiozități din viața plantelor.

Vino alături de noi!
Participă la Cursul ThetaHealing Plante!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2022