Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Descopera elementele care definesc viata

Descopera elementele care definesc viata, alaturi de mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Personala.

Ce sunte elementele?

Cand ne gandim la elementele in forma manifestata, ne gandim la o mana de pamant pe care o simtimin in mainile noastre. Ne gnadim la apa care ne spala, ne curata si ne purifica. Ne gandim la aerul vital vietii noastre in procesul de respiratie. Ne gandim la focul care ne incalzeste casa si hrana si care arde in noi pasiunea de a fi.

Corpul nostru fizic este compus din toate elementele in forma solida, lichida si gazoasa, dar si din grade subtile ale materiei fizice ale elementelor.

Cand ne gandim la elementele nemanifestate, ne gandim la energia imutabila, energie creatoare a tuturor formelor de energie.

Aceasta forma de energie este prezenta si in corpurile noastre. Este energia necesara vietii, a corpului fizic. Este stalucirea vietii, energia de distributie a vitalitatii emanata de soare, strans legata de sanatatea fizica si a chakrelor corpului fizc.

Parte din aceasta energie joaca un rol vital, important pentru sufletul nostru. Aceasta energie este la fel de vitala si pentru corpul fizic si determinana vindecarea. Tot aceasta energie este factorul principal in materializare.

Daca doresti sa inveti cum sa manifesti tot ce iti doresti in viata, le invit la Cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta.

Energia elementelor se extinde peste tot, in intregul univers. Nu are nici forma, nici substanta. Este energia care contine toate elementele in echilibru: Pamant, Aer, Foc si Apa.

Aceasta energie reprezinta taramul potentialului infinit, a tot ceea ce este inca neexploatat. Este o energie de proiectie si receptie, o energia a vidului, ca un gol care de fapt nu este gol.

Cum ai defini indefinitul?

Ar fi o incercare zadarnica de a defini indefinibilul … Aceasta este o energie infinita, fara directie sau dimensiuni.

Onorez Nativii Americani care mi-au oferit sansa de a intelege Astrologie Karmica si elementele, prin exercitii practice pe care ma bucur sa le impartasesc si cu tine.

REDESCOPERA PUTERILE TALE SECRETE. Invata cum sa lucrezi cu ele.

Te invit la cursurile pe care le ofer si in Romania, pentru ca cel mai bine poti intelege elementele lucrand cu ele.


Ai nevoie sa intelegi si sa traiesti in echilibru cu toate elementele pentru a a avea o viata echilibrata.


Cauta-le in interiorul tau si vei descoperi misterul, parte din MysticYou™.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023