Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Meditatie de Relaxare

Meditatie de Relaxare
Relaxeaza-te cu Meditatia de odihna si relaxare

Esti gata sa te relaxezi si sa te odihnesti ? Bucura-te de puterea uimitoare a mintii tale !

Aceasta Meditatie de Odihna si Relaxare este ideala daca traiesti un stil de viata agitat. Te ajuta sa accesezi rapid si eficient o stare de relaxare totala.

Dureaza in total 8.18 minute si este ghidata de mine, Cristina Hlusak.

Cumpara aici aceasta Meditatie de Relaxare

Iata 7 Sugestii practice pentru a face aceasta meditatie:

1. Gaseste un mediu linistit si sigur, departe de viata aglomerata.
2. Pentru aceasta meditatie poti sa stai culcat(a) sau asezat(a).
3. Inchide ochii si concentreaza-te asupra respiratiei, permitand corpului sa se relaxeze. Da-ti voie sa simti. Observa senzatiile care apar, fara judecata.
4. Daca apare o emotie profunda sau dureroasa, elibereaz-o prin plans, printr-o plimbare, sau in oricare alt mod, atata timp cat nu o privesti ca o drama. 5. Mentine-ti sentimentul de pace si integritate. Nu oferi energia ta emotiilor dureroase. Elibereaz-le prin expiratie.
6. Dupa ceva timp si cu inima deschisa, intreba-te: “Cum te simti? Cum te face sa te simti o anumita emotie sau un anumit sentiment? Ce poti face pentru a te iubi mai mult si mai bine și pentru a te sprijini? “Asculta interiorul tau si inima ta.
7. Primeste ceea ce vine cu caldura si recunostinta. Permite-ti sa simti cu iubire acceptarea oricarui lucru care apare. Asculta meditatia ori de cat ori ai nevoie.

Creeaza-ti timp in fiecare zi sa te relaxezi si sa te odihnesti. Pe masura ce vei practica aceasta meditatie, vei avea mai multa energie, libertate si bucurie, fara efort.

Inscrie-te acum la cursurile noastre ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak, Fondator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.

Cumpara acum pe Amazon.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2022