Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Schimbă-ți starea de a fi

Schimbă-ți starea de a fi. Aliniează-ți Liberul Arbitru cu Iubirea Divină și creează o putere – puterea de a te vindeca.

În acest articol îți împărtășesc pevestea lui Sharon.

Povestea lui Sharon

Pe Sharon am cunoscut-o în Las Vegas. Arăta perfect din exterior. Era căsătorită cu un bărbat minunat care o iubea profund. Avea trei copii frumoși și sănătoși și lucra într-un domeniu care o împlinea sufletește. 

Dar Sharon se lupta cu o depresie interioară. Conștient, nu înțelegea de ce era deprimată. A avut o copilărie minunată. A fost crescută de părinți iubitori și nu a suferit niciodată de boli semnificative.

Totuși, se lupta să se ridice din pat în fiecare dimineață. Se simțea vinovată pentru că era deprimată. „Nu am un motiv real să fiu tristă”, îmi spunea.

Într-o zi, soțul ei i-a sugerat cu blândețe să ne vedem pentru o terapie ThetaHealing. Dar Sharon a refuzat, spunând: “Simt că ar trebui să fiu suficient de puternică pentru a depăși singură depresia”.

“Nu trebuie să depășești depresia singură!” – răspunse soțul ei. „Lasă-mă să te ajut! Uneori avem nevoie și de oameni care să ne ajute. Voi merge cu tine și te voi sprijini la fiecare pas.” 

Dar Sharon a refuzat ajutorul. Convingerea ei că trebuie să fie suficient de puternică pentru a depăși depresia singură bloca vindecarea.

A fost alegerea ei.

La Cursurile ThetaHealing pe care le predau înveți cum să identifici programe și convingeri limitative.

Înveți și despre Liberul Arbitru, o Lege Universală.

Liberul arbitru se bazează pe o decizie care conține rațiune și raționalitate și este strâns legată de personalitatea și obiectivele tale. Este un sentiment, o stare, care vine din interior și care te angajează la o intenție declarată. 

Avem libertatea de a alege. Dacă aliniem Liberul Arbitru cu Iubirea Divină co-creem cu Divinul. Dacă aliniem Liberul Arbitru cu propria noastră încăpățânare, rezultatele pot fi uneori triste.

Devino Terapeut ThetaHealing!
Înscrie-te acum la următoarele Cursuri ThetaHealing pe care le ofer și online.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2021