Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
ThetaHealing în profunzime

ThetaHealing în profunzime

ThetaHealing este o tehnică orientată spre obiective. Îți oferă o abordare practică a rezolvării multor probleme cu care poate te confrunți chiar acum. 

Care este scopul în ThetaHealing

Scopul în ThetaHealing este de a schimba tiparele de gândire sau de comportament care se află în spatele dificultăților tale. Odată ce acestea sunt schimbate, se schimbă modul în care te simți și în care îți trăiești viața. 

Cum te ajută ThetaHealing

ThetaHealing ca tehnică, te poate ajuta la tratarea unei game largi de probleme de viață – de la dificultăți de somn, probleme de relație, de abuz, anxietate sau depresie. 

Cum funcționează ThetaHealing

ThetaHealing funcționează prin schimbarea covingerilor și programelor din subconștient, a credințelor și a atitudinilor tale. Când acestea sunt schimbate, se schimbă modul în care faci față problemelor tale emoționale.

Care sunt avantajele ThetaHealing

Un avantaj important al terapiei ThetaHealing este că tinde să fie o terapie rapidă.

Cum se procedează în ThetaHealing

În ThetaHealing, clientul și terapeutul lucrează împreună pentru a înțelege care sunt problemele, pentru a dezvolta noi strategii de abordare a acestora. 

Ce îți oferă ThetaHealing

ThetaHealing îți oferă un set de principii pe care le poți aplica oricând în viață.

Care este cheia procesului ThetaHealing

Aplicând ThetaHealing, poți observa cum modelele de gândire încep în copilărie. 

Terapia ThetaHealing acordă o atenție deosebită relației dintre problemele noastre, comportamentul nostru și gândurile noastre. 

La ce îți folosește ThetaHealing

Cu ThetaHealing poți înțelege mai bine subconștientul tău, acel dialog intern în mintea ta – aproape ca și când ai vorbi cu tine însuți. Dacă ai conștientiza o parte din acest tip de gândire, poți conștientiza tiparul, convingerile și programele pe care le ai în subconștientul tău.

Ce este important în ThetaHealing

Cel mai important aspect în ThetaHealing este legătura ta cu Divinitatea și legătura ta dintre gândurile și sentimentele tale.

Cum definim programele în ThetaHealing

În ThetaHealing, definim programele ca gânduri automate, pline de emoții.

Deoarece programele sunt stocate în subconștientul tău, nu întotdeauna poți fi pe deplin conștient(ă) de ele. Cu ThetaHealing poți învăța să le identifici, cu scopul de a le schimba.

Programele subconștientului tău pot fi constructive sau distructive.

De exemplu, dacă ești supărat(ă), gândurile, de obicei, sunt negative. Nu sunt nici realiste, nici utile. Identificarea acestor programe este cheia pentru a înțelege dificultățile cu care te confrunți.

Care este primul pas în procesul ThetaHealing

Conștientizarea este primul pas a procesului ThetaHealing. Restul face parte din alegerea ta conștientă de a schimba pozitiv viața ta.

De aceea ofer Cursurile ThetaHealing, pentru a-ți arăta în mod practic cum să aplici ThetaHealing în viața și în cariera ta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2021