Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Totul incepe cu tine – Invata ThetaHealing cu mine

Invata ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. Totul incepe cu tine.

Daca ar exista un singur cuvant pentru a descrie misiunea mea, fara indoiala ar fi pasiunea.

Cand mai multi facem parte din aceasta pasiune, formam un grup care traieste aceleasi valori, aceiasi viziune si misiune. Ceea ce obtinem impreuna este ceva cu adevarat special – o echipa care nu va renunta niciodata la pasiune. Nu va renunta niciodata la bucurii, la pace si la iubire.

In toate grupurile si la toate Cursurile ThetaHealing pe care le predau, toti constientizam ca facem parte din intregul vast Univers. Constientizam ca am ales sa facem parte din experienta care atinge intr-un mod Divin inimile și sufletele tuturor fiintelor de pe Pamant.

Aceste Cursuri ThetaHealing sunt intotdeauna la dispozitia tuturor si sunt structurate pentru a satisface nevoile specifice ale cursantilor care doresc o forma de transformare sau de manifestare.


Acest spatiu este o oportunitate pentru tine, pentru a oferi o sugestie, un sfat, o testimoniala sau orice alt ceva ce ar putea sustine ThetaHealing in Romania.

A darui inseamna a primi. Cand primim ceva de valoare, gestul de a oferi ceva de valoare echilibreaza ecuatia de valoare.

Ne unim cu toti la aceste cursuri pentru a ne ajuta mai mult, pentru a ne sustine si pentru a impartasi experientele noastre. Aducem astfel o contributie de sustinere tuturor formelor de viata, inclusiv a animalelor, a naturii si a tot ceea ce ne inconjoara.

Cursurile ThetaHealing pe care le predau ofera un sprijin tuturor, pentru a crea o lume mai buna.

Totul incepe cu noi. Dar toti suntem interconectati, chiar daca nu toti constientizeaza aceasta interconexiune.

Daca doresti sa beneficiezi de aceste transformari, te invit sa te alaturi oamenilor minunati care fac parte din grupul nostru. Fiecare minut de transformare este necesar pentru noi toti. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Daca esti departe, trimite un email la adresa: cristina@thetahealing.ro cu numele tau si locul de unde esti, specificand schimbarile pe care le doresti in viata ta.

Impreuna te putem ajuta. Impreuna ne putem ajuta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2020