Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Viata este frumoasa

Viata este frumoasa. Viata este o lege Divina sub indrumarea Spiritului. Atunci cand aceasta orientare nu este urmata, apar incertitudinile si neimplinirile. Cu ajutorul Spiritului, cu buna stiinta si recunostinta, culegem rezultate benefice, intotdeauna parte a implinirilor.

Viata este frumoasa, nu este atat de complicata…

In aceasta viata insa, multi au devenit atat de absorbiti de viata, incat nu mai au timp sa se bucure de ea. Unii sunt ancorati in perfectiunea unei vieti eficiente si a unei lumi materiale.

Altii au devenit atat de posedati si chiar obsedati de ideea de putere si grandoare prin eficienta si organizare, incat au transformat individualitatea si intelepciunea in subordonare si coordonare.

Cei care considera ca puterea mintii si a spiritului sunt doar lucruri sentimentale in viata, vagi, care nu fac parte din organizare, fac o mare eroare.

A fi capabil si eficient in munca este un lucru bun – dar aceasta eficienta poate priva viata celor care nu stiu sa pastreze un echilibru si sa se bucure de ea.

Puterea mintii si a spiritului nu sunt numerele castigurilor materiale, sunt aspecte elementare in viata. Nu putem gasi satisfactia reala ramanand doar cu accesoriile din viata, cu bunurile materiale. Nimeni nu poate avea o astfel de satisfactie, chiar daca pot rula milioane!

Suntem “trecatori” pe acest pamant.

Prin meditatie, in liniste, cu o minte clara, regasim izvorul profund al fiintei noastre, acea intelepciune care vorbeste cu noi si prin noi si care se manifesta in noi si prin noi.

Cei care isi dau seama ca mintea si Spiritul sunt fundamentale, se bucura de o viata implinita, plina de satisfactii si simt instinctiv valoarea acestor elemente in viata. Acestea conteaza cu adevarat; aici se afla fortele care, intelese si utilizate in viata de zi cu zi, intr-un echilibru intelept, pefect divin, determina totul.

Inteligenta Suprema, Puterea Creatoare, Iubirea Divina, functioneaza prin legi Divine, universale. stiinta si religia sunt abordari diferite care ne ajuta sa intelegem aceste legi, iar cand acestea se completeaza, concluziile lor sunt identice.

Viata, o lege divina, este Divina. Merita traita!

Invata sa meditezi. Invata sa iti traiesti viata pe care o meriti, asa cum o doresti!

Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing Baza oferit de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2020